Acesta tipologie de vile este cea mai spatioasa, cu o suprafata de cca 430 mp
Vila Diamant

Acesta tipologie de vile este cea mai spatioasa, cu o suprafata construita de cca 430 mp pe toate cele 3 etaje. Etajele sunt accesibile atât prin intermediul scării interioare cât și al ascensorului privat.

Parterul dispune de un hol spațios, o zonă unde puteți servi masa, un salon, o bucătărie , un birou, o  spălătorie și o baie pentru oaspeți.

Etajul este compus din trei dormitoare – fiecare dispunând de baie proprie, spațiu de depozitare și balcoane. Mansarda este configurata ca un apartament, fiind compus din dormitor, baie, bucătărie, o zonă de luat masa precum și o sufragerie.

Toate vilele includ terase exterioare și balcoane cu vedere către spațiile verzi relexante și Marea Neagră. Terasele sunt ideale pentru relaxare în aer liber cu familia si prietenii, prilej totodată pentru a vă bucura de frumusețea naturii din vecinătatea complexului.

Toate vilele sunt prevăzute cu grădini private spațioase, cu zone amenajate pentru parking. Fiecare vilă este complet separată și independentă de celelalte, inclusiv din punct de vedere al structurii. La exterior exista predispozitia de a se monta o bucatarie de vara.

cerere de informatie

  SA TE ASCULTAM!

  Sunteți gata să faceți un pas mai departe?
  Să începem să vorbim despre vila ta din Constanța și află cum te putem ajuta.

  ORE DE LUCRU

  Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
  Sâmbătă și duminică: Deschidere prin programare

  CERERE INFO

  Informații despre birou Str. Publicist Constantin Sarry nr. 19 Phone: +40 724 201 005 Email: info@santamariabay.ro