Vilele acestei colecții au dimensiuni de aproximativ 320 mp
Vila Perla

Acest tip de vile are o suprafață de aproximativ 320 mp fiecare și oferă majoritatea facilităților specifice vilelor de tip A. Acest tip de vile este proiectat pentru cupluri și familiile cu mai putini membri. Etajele comunica prin intermediul scarii interioare.

 

Prezinta același design pe trei etaje, cu parter, un etaj și mansardă. Parterul dispune de  un hol spațios, spatiu de servit masa, o bucătărie, o spălătorie, o baie pentru oaspeți si o veranda inchisa. Primul etaj are două dormitoare cu băi private, dressing individual si terasa proprie. Mansarda este configurata asemenea unui apartament avand un dormitor, baie, bucătărie, sufragerie și o zonă de luat masa.

Toate vilele includ terase exterioare și balcoane cu vedere către spațiile verzi relexante și Marea Neagră. Terasele sunt ideale pentru relaxare în aer liber cu familia si prietenii, prilej totodată pentru a vă bucura de frumusețea naturii din vecinătatea complexului. Toate vilele sunt prevăzute cu grădini private spațioase, cu zone amenajate pentru parking. Fiecare vilă este complet separată și independentă de celelalte, inclusiv din punct de vedere al structurii.

cerere de informatie

  SA TE ASCULTAM!

  Sunteți gata să faceți un pas mai departe?
  Să începem să vorbim despre vila ta din Constanța și află cum te putem ajuta.

  ORE DE LUCRU

  Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
  Sâmbătă și duminică: Deschidere prin programare

  CERERE INFO

  Informații despre birou Str. Publicist Constantin Sarry nr. 19 Phone: +40 724 201 005 Email: info@santamariabay.ro