POVESTEA NOASTRA

Fidel stilului mediteranean

Prea mult timp coasta Mării Negre a rămas nevalorificata, lipsind un cartier autentic în stil mediteranean, cu arhitectură în stil italian. In inaltarea acestui proiect, am promis să rămânem la adevărata dragoste pentru un design autentic în stil italian.

Credem că, după ani de zile petrecuți în conceptualizarea, planificarea și construirea acestui proiect , am realizat obiectivul nostru de a crea o destinație unică pe litoralul Marii Negre. Vilele noastre sunt pentru cei care împărtășesc pasiunea noastră pentru privelisti pitorești, o arhitectură frumoasă și o atmosferă caldă și confortabilă Vilele construite de noi sunt un loc unde te poti relaxa, pentru a lua o pauză de la stresul vieții de zi cu zi, unde vă puteți crea amintiri de-o viață și deveni totodată parte a unei comunități de încredere.

Vrem să aducem conceptul de proprietăți atent construite, de calitate, aproape de comunitate astfel încât rezidenții să se simtă ca acasă din primul moment când ajung aici.

VILA NOASTRĂ
Design cu distincție

In acest timp petrecut în planificarea si construirea acestui concept, am reusit sa ne atingem scopul de a realiza o destinație unică pe litoralul din Constanța.

Vilele noastre sunt un loc unde să vă relaxați, să faceți o pauză de la stresul vieții de zi cu zi, să creați amintiri care durează o eternitate și unde vă invitam sa faceti parte dintr-o comunitățe în care locuitorii se pot simți acasă încă de la primul pas.
Principala noastră prioritate este să oferim o experiență unică rezidenților noștri.

Poziția irepetabilă a golfului Santa Maria, pe coasta Marii Megre va deschide orizonturile catre o viata plina de activități care îți vor transforma viitorul în momente unice.

White Beach by Santa Maria Bay oferă un mediu liniștit și sigur, unde vă puteți relaxa alături de familie și prieteni, dar și un loc perfect care poate găzdui cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra precum nunți, aniversari sau chiar restranse întâlniri private.

home
SANTA MARIA BAY VILELE
Vila Gold
Vila Perla
Vila Diamant

SANTA MARIA BAY, REȘEDINȚA ÎN CONSTANȚA

Tipologiile de vile au suprafete construite, cuprinse intre 330 mp si 430 mp, desfasurati pe trei etaje, acestea din urma fiind accesibile atât prin intermediul scării interioare cât și al ascensorului privat. La exterior exista predispozitia de a se monta o bucatarie de vara. Parterul dispune de un hol spațios, o zonă unde puteți servi masa, un salon, o bucătărie , un birou ( vilele de tip A), o spălătorie și o baie pentru oaspeți. Etajul este compus din doua sau trei dormitoare – fiecare dispunând de baie proprie, spațiu de depozitare și balcoane.

Terasele sunt ideale pentru relaxare în aer liber cu familia si prietenii, prilej totodată pentru a vă bucura de frumusețea naturii din vecinătatea complexului.

CARACTERISTICI

Zonă verde

Golful Santa Maria se uită la Marea Neagră și există o mulțime de zone verzi frumoase în jurul vilelor.

Made in Italy

Toate materialele clădirilor sunt fabricate în Italia, iar proiectele de vile îmbină frumusețea și inovația.

White Beach

White Beach by Santa Maria Bay este cea mai apropiată plajă, un loc de relaxare și un loc pentru evenimente.

OAMENII SPUN
MARIUS

Foarte selectat! Pare un colț al Italiei! Cred că este locul ideal pentru a-ți crește copiii! Recomand cu incredere!

AURORA

Curățenie, liniște, atmosferă civilă, vederi splendide la mare. O plăcere să vizitez această zonă. O plăcere să trăiesc aici.

ELENA

Un cartier rezidențial situat în partea de nord a Constanței, cu vile în stil italian, cu o stâncă curată și destul de generoasă, cu acces la plajă. Comparativ cu condominii construite acum cel puțin 30 de ani de Faleza Nord în plaja Modernă, acest loc este foarte frumos și în ton cu orașele europene.

SA TE ASCULTAM!

Sunteți gata să faceți un pas mai departe?
Să începem să vorbim despre vila ta din Constanța și află cum te putem ajuta.

ORE DE LUCRU

Luni – Vineri: 9:00 – 17:00
Sâmbătă și duminică: Deschidere prin programare

CERERE INFO

Informații despre birou
Str. Publicist Constantin Sarry nr. 19

Phone: +40 730 92 7485
Email: info@instaguest.com