Vilele

» Tipologiile de vile au suprafete construite, cuprinse intre 330 mp si 430 mp, desfasurati pe trei etaje, acestea din urma fiind accesibile atât prin intermediul scării interioare cât și al ascensorului privat.

» La exterior exista predispozitia de a se monta o bucatarie de vara.

» Parterul dispune de un hol spațios, o zonă unde puteți servi masa, un salon, o bucătărie , un birou (vilele de tip A), o  spălătorie și o baie pentru oaspeți. Etajul este compus din doua sau trei dormitoare – fiecare dispunând de baie proprie, spațiu de depozitare și balcoane.

» Terasele sunt ideale pentru relaxare în aer liber cu familia si prietenii, prilej totodată pentru a vă bucura de frumusețea naturii din vecinătatea complexului.

» Toate vilele sunt prevăzute cu grădini private spațioase, cu zone amenajate pentru parking. Fiecare vilă este complet separată și independentă de celelalte, inclusiv din punct de vedere al structurii.

» Mansarda este configurata ca un apartament, fiind compus din dormitor, baie, bucătărie, o zonă de luat masa precum și o sufragerie. Toate vilele includ terase exterioare și balcoane cu vedere către spațiile verzi relexante și Marea Neagră.

Acesta tipologie de vile este cea mai spatioasa, cu o suprafata construita de cca 430 mp pe toate cele 3 etaje. Etajele sunt accesibile atât prin intermediul scării interioare cât și al ascensorului privat.

DIN: €755.000
Acest tip de vile are o suprafață de aproximativ 320 mp fiecare și oferă majoritatea facilităților specifice vilelor de tip A. Acest tip de vile este proiectat pentru cupluri și familiile cu mai putini membri. Etajele comunica prin intermediul scarii interioare.

DIN: €585.000

Acest tip de vile sunt situate in stanga intrarii principale a complexului si fiecare are o suprafață de cca 320 mp, un design pe trei etaje, cu parter, un etaj și mansardă.
Parterul dispune de un hol spațios, spatiu de servit masa, o bucătărie, o spălătorie , o baie pentru oaspeți si o veranda inchisa.

DIN: €565.000

DE CE SÃ ALEGI SANTA MARIA BAY: servicii din apropiere și caracteristici ale reședinței
 • Locație excelentă – pozitie unică pe coasta Mării Negre.
 • Situat la 3 minute de Bulevardul Mamaia care conectează complexul de servicii și puncte de interes importante pentru viața de zi cu zi.
 • Dispunerea vilelor în amfiteatru asigură o vizibilitate excelentă spre mare.
 • Beneficii pentru sănătate și starea de bine. Locul perfect pentru a vă relaxa și a face sport: plimbari, jogging, ciclism – toate activitățile care vă îmbunătățesc stilul și calitatea vieții.
 • Dezvoltarea unei comunități exclusive.
 • Plaja la dispozitie.
 • Funcționalitatea utilitățiilor; toate conexiunile sunt subterane și sunt compatibile cu normele UE: gaz, electricitate, apă, internet / TV.
 • Design classic si arhitectura atemporală a vilelor.
 • Construcție responsabilă – know-how italian.
 • Investiții sigure.
 • Diviziune excelentă a spațiilor interioare – funcționalitate optimă – înălțimi ale camerelor – intimitate pentru toți membrii familiei.
 • Proprietățile au trecut testul timpului in privinta aparitiei defectiunilor de construcție.
 • Posibilitatea achiziționării în rate, direct la dezvoltator.
SA TE ASCULTAM!

Sunteți gata să faceți un pas mai departe?
Să începem să vorbim despre vila ta din Constanța și află cum te putem ajuta.

ORE DE LUCRU

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sâmbătă și duminică: Deschidere prin programare

CERERE INFO

Informații despre birou Str. Publicist Constantin Sarry nr. 19 Phone: +40 724 201 005 Email: info@santamariabay.ro